KMINA wandelstok

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:

20% korting op KMINA wandelstok

Deze wandelstok heeft een zacht rubberen handvat wat een aangenaam gevoel geeft bij aanraking. Het handvat heeft een hoek van 10° om perfect in de pols te passen.
Het materiaal maakt hem vrij licht, maar tegelijk ook stevig. Door de brede rubberen dop kan deze stok zelfstandig blijven rechtstaan.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Logo_Unik_products_Onbeperkt_leven

UNIK is een webshop die de drempel naar hulpmiddelen wil verlagen. UNIK verkoopt mooie ergonomische producten en bijzondere kledij die ervoor zorgen dat je dagelijks het plezier van comfort kan ervaren. Al onze producten werden geselecteerd op basis van volgende criteria, namelijk ‘Expertise’, ‘Esthetiek’ en ‘Comfort’.
Het idee achter UNIK is dat comfort voor iedereen beschikbaar moet zijn. We richten ons zowel tot mensen met een beperking als tot mensen die een zwak hebben voor sterk design. Werkelijk iedereen kan zijn keuze vinden bij UNIK, we zijn “all-inclusive”.

20%
UNIK