Bromfiets/scooterverzekering

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders: 5% korting op een bromfiets/scooter/high speed e-bikeverzekering van ENRA!

Lees hier meer over de dekking van de bromfiets/scooter: ENRA bromfiets

Lees hier meer over de dekking van de high speed e-bike: ENRA high speed e-bike

Veelgestelde vragen en meer informatie over de ENRA bromfiets/scooterverzekering vind je hier: Veelgestelde vragen ENRA bromfiets/scooterverzekering

Veelgestelde vragen en meer informatie over de ENRA high speed e-bike verzekering vind je hier:: Veelgestelde vragen ENRA high-speed e-bike verzekering

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

ENRA-logo

ENRA is een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland. We houden ons alleen maar bezig met de verzekering van tweewielers. Onze 45 medewerkers zijn dan ook echte specialisten als het gaat om tweewielerverzekeringen. Ons grote doel: ervoor zorgen dat u onbezorgd gebruik kunt maken van uw fiets, E-bike, racefiets, MTB, high speed E-bike, bromfiets of scootmobiel!

Onbeperkt leven is ‘verbonden bemiddelaar’ van ENRA verzekeringen en mag zodoende (brom)fietsverzekeringen en scootmobielverzekeringen afsluiten.

5%
ENRA