Vicair AllRounder O2

Exclusieve aanbieding voor Onbeperkt leven pashouders: van € 235,- voor € 202,10!

Actief als jij bent, kun en/of wil je niet bij elke activiteit jouw rolstoel gebruiken. De Vicair AllRounder O2 biedt jou in die situaties comfort en huidbescherming. Met de aanpasbare banden gesp je de AllRounder O2 eenvoudig vast aan jouw lichaam, waardoor deze je volgt waar je dan ook mag gaan.

Voel je beschermd en zeker tijdens jouw sport- en outdooractiviteiten, als je op een normale stoel of een andere harde ondergrond zit, of op de grond aan het spelen bent. Daarna stop je de AllRounder O2 simpelweg in de wasmachine, hangt hem op om te drogen en hij is klaar voor het volgende avontuur. Ervaar de vrijheid!

 

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Vicair_logo

VICAIR wereldspeler in huidbescherming, zitten en positioneren

Het beste medium voor het herverdelen van druk is lucht – een van de lichtste materialen denkbaar.  Helaas heeft lucht ook twee nadelen: het is instabiel, én het kan lekken.

Vicair heeft een einde gemaakt aan deze problemen, met de creatie van de Vicair Smartcells.

Alle Vicair rolstoelkussens en zitoplossingen bieden de unieke combinatie van huidbescherming en positionering

Zit je op een Vicair rolstoelkussen, dan word je ondersteund door honderden SmartCells. De cellen in de kussencompartimenten bewegen zich met zó weinig wrijving dat de inhoud van het kussen zich bijna als een viskeuze vloeistof gedraagt. Zo past het kussen zich perfect aan de vorm van het lichaam aan. Dit wordt nog eens versterkt doordat de SmartCells zélf ook van vorm kunnen veranderen.
Het resultaat: een superieure drukverdeling

Tegelijkertijd is het Vicair kussen zeer stabiel door het ontwerp van de kussencompartimenten in combinatie met het specifieke aantal cellen daarin. Hierdoor worden schuifkrachten verminderd en is de kans kleiner dat de gebruiker onderuit schuift. Het Vicair kussen bied je een optimale zithouding, functionele positionering en hoogwaardige huidbescherming.

Gebruiksgemak

Vicair rolstoelkussens zijn extreem gebruiksvriendelijk. Door de uitgebalanceerde vulgraad zijn Vicair-kussens altijd direct klaar voor gebruik. Maar de kussens kunnen op elk moment worden aangepast aan de persoonlijke positioneringsbehoeften, door SmartCells toe te voegen of juist te verwijderen. Het kussen is verder zeer onderhoudsarm: er is geen pomp of ander hulpstuk nodig en na het installeren hoeft het kussen niet dagelijks gecontroleerd te worden.

De Vicair rolstoelkussens zijn niet alleen extreem comfortabel, maar ze zijn ook bijzonder lichtgewicht: elk  kussen weegt gemiddeld minder dan 0,8 kg. Dit maakt ze verreweg de lichtste hoogwaardige rolstoelkussens van dit moment.

Het Vicair kussen is altijd ‘ready for use’ 

Veilig, duurzaam en onderhoudsarm

 

14%
Vicair