Activiteitenkussen Vicair AllRounder O2, 14% korting

Activiteitenkussen Vicair AllRounder O2, 14% korting

Exclusieve aanbieding voor Onbeperkt leven pashouders: van € 220,- voor € 189,20!

Actief als u bent, kunt en/of wilt u niet bij elke activiteit uw rolstoel gebruiken. De Vicair AllRounder O2 biedt u in die situaties comfort en huidbescherming. Met de aanpasbare banden gespt u de AllRounder O2 eenvoudig vast aan uw lichaam, waardoor deze u volgt waar u dan ook mag gaan.

Voel u beschermd en zeker tijdens uw sport- en outdooractiviteiten, als u op een normale stoel of een andere harde ondergrond zit, of op de grond aan het spelen bent. Daarna stopt u de AllRounder O2 simpelweg in de wasmachine, hangt hem op om te drogen en hij is klaar voor het volgende avontuur. Ervaar de vrijheid!

Vraag de AllRounder hier aan:

Voer als volgt uw unieke pasnummer in als kortingscode tijdens het afrekenen: ol-pasnummer. Dus bijvoorbeeld ‘ol-123456781234’

 

 

Beschrijving

Vicair_logo

VICAIR wereldspeler in huidbescherming, zitten en positioneren

Het beste medium voor het herverdelen van druk is lucht – een van de lichtste materialen denkbaar.  Helaas heeft lucht ook twee nadelen: het is instabiel, én het kan lekken.

Vicair heeft een einde gemaakt aan deze problemen, met de creatie van de Vicair Smartcells.

Alle Vicair rolstoelkussens en zitoplossingen bieden de unieke combinatie van huidbescherming en positionering

Zit je op een Vicair rolstoelkussen, dan word je ondersteund door honderden SmartCells. De cellen in de kussencompartimenten bewegen zich met zó weinig wrijving dat de inhoud van het kussen zich bijna als een viskeuze vloeistof gedraagt. Zo past het kussen zich perfect aan de vorm van het lichaam aan. Dit wordt nog eens versterkt doordat de SmartCells zélf ook van vorm kunnen veranderen.
Het resultaat: een superieure drukverdeling

Tegelijkertijd is het Vicair kussen zeer stabiel door het ontwerp van de kussencompartimenten in combinatie met het specifieke aantal cellen daarin. Hierdoor worden schuifkrachten verminderd en is de kans kleiner dat de gebruiker onderuit schuift. Het Vicair kussen bied je een optimale zithouding, functionele positionering en hoogwaardige huidbescherming.

Gebruiksgemak

Vicair rolstoelkussens zijn extreem gebruiksvriendelijk. Door de uitgebalanceerde vulgraad zijn Vicair-kussens altijd direct klaar voor gebruik. Maar de kussens kunnen op elk moment worden aangepast aan de persoonlijke positioneringsbehoeften, door SmartCells toe te voegen of juist te verwijderen. Het kussen is verder zeer onderhoudsarm: er is geen pomp of ander hulpstuk nodig en na het installeren hoeft het kussen niet dagelijks gecontroleerd te worden.

De Vicair rolstoelkussens zijn niet alleen extreem comfortabel, maar ze zijn ook bijzonder lichtgewicht: elk  kussen weegt gemiddeld minder dan 0,8 kg. Dit maakt ze verreweg de lichtste hoogwaardige rolstoelkussens van dit moment.

Het Vicair kussen is altijd ‘ready for use’ 

Veilig, duurzaam en onderhoudsarm

 

Extra informatie

Beperking van

Motoriek

Leeftijd

Alle leeftijden