Aidapt lichtgewicht onderarm rollator – zwart – 4 wielen

Van € 276,02 voor € 242,90

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Hey, heb je de aluminium rollator voor onderarmen gezien? Deze rollator maakt het voor gebruikers mogelijk om hun gewicht op hun armen te dragen, waardoor hun polsen en handen minder belast worden. De onderarmtroggen zijn gewatteerd voor extra comfort en de hoogte is verstelbaar. De rollator heeft grote 8″ PVC lekvrije wielen aan de voor- en achterkant. En het beste van alles is dat er een handige afneembare boodschappentas bij zit.

De rollator heeft een lichtgewicht aluminium frame en is gemakkelijk opvouwbaar tot een compact formaat voor opslag. En het is super sterk en robuust, met een maximale gebruikersbelasting van 136 kg. Bovendien zijn de handgrepen in hoogte verstelbaar, dus je kunt het aanpassen aan jouw perfecte pasvorm.

En als klap op de vuurpijl verzendt Zorgthuiswinkel het helemaal gratis! Dus als je op zoek bent naar een rollator die gemakkelijk te gebruiken is en comfortabel is voor je onderarmen, dan is dit de perfecte keuze.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl