Aidapt transport rolstoel – aluminium – compact – rood

Van € 255,98 voor € 225,26

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze aluminium transport rolstoel is super compact. Het frame weegt slechts 10,3 kg, dus het is heel licht. Deze transport rolstoel is ideaal voor incidentele of eerste gebruikers die op zoek zijn naar een sterke, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken rolstoel. En het beste van alles is dat je hem in enkele seconden kunt opvouwen, zodat hij gemakkelijk in de kofferbak van je auto, bus of vliegtuig past.

De rugleuning klapt omlaag voor een supercompacte pasvorm in je kofferbak, waardoor het echt handig is om hem mee te nemen op reis. En om het nog veiliger te maken, wordt er ook een veiligheidsgordel meegeleverd.

En weet je wat nog beter is? Zorgthuiswinkel verzendt deze transport rolstoel gratis! Dus als je op zoek bent naar een lichtgewicht, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken transport rolstoel die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen, dan is dit de perfecte keuze.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl