Aidapt zitring donut zitkussen met pompje – blauw

Van € 15,75 voor € 13,86

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Heb je last van druk tijdens het zitten? Dan hebben we bij Zorgthuiswinkel de perfecte oplossing voor jou: de Aidapt zitring donut zitkussen met pompje in het blauw! Dit opblaasbare zitkussen zorgt voor een goede verdeling van het gewicht en verlicht de druk tijdens het zitten.

Het kussen is erg zacht en kan gemakkelijk opgeblazen worden met het bijgeleverde pompje. En als je klaar bent met zitten, kan je het kussen eenvoudig laten leeglopen en opbergen voor de volgende keer. Met een maximaal gebruikersgewicht van 85 KG kan dit kussen door bijna iedereen worden gebruikt.

Wist je dat de Aidapt zitring donut zitkussen ook gratis wordt verstuurd binnen Nederland? Ja, je leest het goed! Bij Zorgthuiswinkel willen we ervoor zorgen dat onze klanten de beste service krijgen, daarom bieden we gratis verzending aan. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en ervaar zelf het comfort van de Aidapt zitring donut zitkussen met pompje!

  • Maximaal gebruikersgewicht 85 KG
  • Blauw
  • Inclusief pompje

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl