beschermhoes voor tuinmeubelen – Groen – 196x114x71cm

Van € 30,47 voor € 26,81

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Ben jij ook zo dol op je tuinset? Wij bij Zorgthuiswinkel weten hoe belangrijk het is om je tuinmeubelen in topconditie te houden. Daarom hebben wij de perfecte oplossing voor je: de St Helens Home and Garden tuinsethoes!

Deze hoes is ideaal om je tuinmeubelen te beschermen tegen alle elementen van de winter en de levensduur van je tuinset te verlengen. Het beste van alles is dat wij deze hoes gratis naar je toesturen! Zo hoef jij je geen zorgen te maken over extra kosten en kan je optimaal genieten van je tuinmeubelen.

De hoes is speciaal gemaakt van waterbestendig polyethyleen, met oogjes en een nylon koord om de perfecte pasvorm te garanderen. De hoes wordt geleverd in een mooie groene kleur die perfect past bij je tuin. Het dekt 6 stoelen en 1 tafel met afmetingen van 166x109x74cm, dus je hele tuinset is gedekt en beschermd!

Bescherm je tuinset tegen regen, stof en alle andere elementen met de St Helens Home and Garden tuinsethoes. Met onze gratis verzending wordt het nog gemakkelijker om je tuinmeubelen in topconditie te houden en er zo lang mogelijk als nieuw uit te laten zien. Bestel nu en geniet van een langere levensduur van je tuinmeubelen!


Dit artikel dekt als volgt:

  • 6x Stoelen met afmetingen 53x53x68cm
  • 1x Tafel met afmetingen – 166x109x74cm
  • Bescherming tegen regen, stof en de elementen
  • Inclusief 6 x stoelhoezen en 1 x tafelhoes
  • Geleverd in Groen
  • Netto gewicht (kg): 0
  • Kleur: Groen
  • Configuratie: 7-delige kubus

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl