Crossy stoelfiets met weerstand knop en display

Van € 45,51 voor € 40,05

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?
De stoelfiets is ontworpen om uw lichamelijke activiteit te verhogen, uw bloedcirculatie te verbeteren en uw spieren te versterken, terwijl u comfortabel in uw stoel zit.
De weerstand knop stelt u in staat om de intensiteit van uw training aan te passen en uw progressie bij te houden op het display. Het display geeft u belangrijke informatie over uw prestaties, zoals de tijd, het aantal verbrande calorieën en de afstand die u heeft afgelegd. Dit maakt de stoelfiets ideaal voor mensen die willen werken aan hun conditie terwijl ze zitten. 
Bovendien is deze stoelfiets opvouwbaar en gemakkelijk op te bergen. De buitenafmetingen zijn 49x37x34 cm, de minimale hoogte (pedalen in horizontale positie) is 27 cm en de maximale hoogte (pedalen in verticale stand) is 34 cm. Het gewicht van de stoelfiets is slechts 2,3 kg. 
Als extra service bieden wij u aan dat de Crossy stoelfiets gratis door onze zorgthuiswinkel bij u wordt thuisbezorgd. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe stoelfiets zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verzendkosten.

  • Stoelfiets van het merk Crossy
  • De stoelfiets heeft een weerstand knop en een display
  • Opvouwbaar dus gemakkelijk op te bergen.
  • Buitenafmetingen 49x37x34 cm
  • Min. hoogte (pedalen in horizontale positie) 27 cm
  • Maximaal hoogte (pedalen in verticale stand) 34 cm
  • Gewicht 2,3 kg

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl