Crossy stoelfiets met weerstand knop

Van € 35,51 voor € 31,25

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Wij willen graag uw aandacht vestigen op de Crossy stoelfiets met weerstandknop. Deze stoelfiets is een handig hulpmiddel voor mensen die graag in beweging willen blijven, maar niet in staat zijn om reguliere oefeningen te doen.
De Crossy stoelfiets is een effectieve manier om de bloedsomloop te stimuleren en de spieren te versterken. De stoelfiets heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en kan gemakkelijk onder een stoel worden geplaatst. De weerstandknop maakt het mogelijk om de intensiteit van de oefeningen aan te passen aan uw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Dit maakt de stoelfiets geschikt voor zowel beginners als gevorderden. 
De Crossy stoelfiets is een duurzaam en betrouwbaar product van hoge kwaliteit. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. De stoelfiets is eenvoudig te monteren en te gebruiken en kan overal in huis worden geplaatst. 

Graag willen wij u erop wijzen dat Zorgthuiswinkel de Crossy stoelfiets met weerstandknop gratis bij u thuis bezorgt. U kunt het product gemakkelijk online bestellen en het zal zonder extra kosten naar uw adres worden verzonden.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl