Douchehoes half arm

Van € 17,02 voor € 14,98

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Douche sleeves zijn een ideale oplossing om je gips of verband te beschermen tijdens het baden of douchen. Deze hoes is voorzien van een elastische sluiting om water buiten te houden en kan zelfstandig worden omgedaan, zodat je er niemand bij hoeft te betrekken. En nog beter, hij is bedoeld voor meerdere doeleinden zodat je het meeste uit je geld kunt halen. Het is echter belangrijk om te weten dat de hoes niet geschikt is voor open of onbedekte wonden en ook niet om in te zwemmen. Dus als je je gips of verband wilt beschermen en gemakkelijk onder de douche kunt gaan, zoek dan niet verder dan een douchesleeve met elastische sluiting – die doet het werk!

  • Bescherm je gips of verband
  • De hoes kan onafhankelijk worden aangetrokken
  • Een aangename elastische sluiting om het water buiten te houden

Douchehoezen beschermen je gips of verband terwijl je een bad of douche neemt. De elastische sluiting zorgt ervoor dat er geen water in de hoes komt. De hoes is gemakkelijk zonder hulp aan te trekken en is bedoeld voor meervoudig gebruik. Niet geschikt voor open of onbedekte wonden. Niet geschikt om mee te zwemmen.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl