Alle dremphulpen

Speciaal voor Onbeperkt leven Pashouders: 10% korting op alle drempelhulpen van HomeCare Innovation!

HomeCare Innovation verkoopt vele verschillende drempelhulpen. Door het grote assortiment hoogwaardige drempelhulpen, vind je altijd een drempelhulp die aan jouw eisen voldoet en bovendien binnen jouw budget valt. En door de specialisatie in de drempelhulp, kunnen zij je altijd advies geven bij het aanschaffen van een modulair systeem voor jouw drempel. Zo vind je met een beetje hulp van HomeCare Innovation altijd de perfecte drempelhulp voor jouw woning, zorginstelling of bedrijfspand.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

logo-HomeCareinnovation

HomeCare Innovation bv zet zich in voor het welzijn van mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking; zoals ouderen en gehandicapten. Ons innovatieve assortiment bestaat uit diverse kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen die het dagelijks leven in- en om het huis vergemakkelijken. Als leverancier bedienen wij via ons netwerk diverse marktsegmenten, zowel in het binnen- als het buitenland.

10%
HomeCare Innovation