€ 10 korting op de aangepaste kleding van So Yes

€ 10 korting op de aangepaste kleding van So Yes

Exclusief voor Onbeperkt leven pashouders: € 10,- korting op de aanschaf van de innovatieve kleding van So Yes!

Log in om gebruik te maken van deze aanbieding, of bestel de Onbeperkt leven Pas en maak direct gebruik van deze aanbieding. Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding.

 

 

Beschrijving

So-Yes_logo

So Yes komt tegemoet aan de specifieke behoeften van mensen met een fysieke beperking. Voor personen met een verlamming of verminderde fijne motoriek vormt het omkleden dagelijks een grote uitdaging. Eenhandig een rits éénhandig inhaken, sonderen vanuit de rolstoel, gemakkelijk aan- en uitkleden wanneer je een beperkte mobiliteit hebt,… doorgaans zijn het alledaagse dingen die niet lukken zonder een helpende hand.

SoYes_Jessie_Sofie

Onze missie is om mensen maximaal te ondersteunen in hun zelfstandigheid. Dit doen we door innovatieve kleding te ontwikkelen die mensen met een fysieke beperking die helpende hand aanreikt. Met enkele slimme aanpassingen zorgen kledingstukken er vaak voor dat mensen plots een stuk comfortabeler door het leven gaan, of zich zelfs volledig zelfstandig kunnen omkleden. Het is onze overtuiging dat uitgekiende aanpassingen en mode perfect verenigbaar zijn. Onze collectie weerspiegelt dan ook de modetrends van het seizoen. De kleren maken de man of vrouw, toch?

Extra informatie

Beperking van

Motoriek

Kortingsbedrag

Tot € 10,- korting

Andere suggesties…