Aangepaste kleding

Exclusief voor Onbeperkt leven pashouders: € 10,- korting op de aanschaf van de innovatieve kleding van So Yes!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

So-Yes_logo

So Yes komt tegemoet aan de specifieke behoeften van mensen met een fysieke beperking. Voor personen met een verlamming of verminderde fijne motoriek vormt het omkleden dagelijks een grote uitdaging. Eenhandig een rits éénhandig inhaken, sonderen vanuit de rolstoel, gemakkelijk aan- en uitkleden wanneer je een beperkte mobiliteit hebt,… doorgaans zijn het alledaagse dingen die niet lukken zonder een helpende hand.

SoYes_Jessie_Sofie

Onze missie is om mensen maximaal te ondersteunen in hun zelfstandigheid. Dit doen we door innovatieve kleding te ontwikkelen die mensen met een fysieke beperking die helpende hand aanreikt. Met enkele slimme aanpassingen zorgen kledingstukken er vaak voor dat mensen plots een stuk comfortabeler door het leven gaan, of zich zelfs volledig zelfstandig kunnen omkleden. Het is onze overtuiging dat uitgekiende aanpassingen en mode perfect verenigbaar zijn. Onze collectie weerspiegelt dan ook de modetrends van het seizoen. De kleren maken de man of vrouw, toch?

€ 10,-
So Yes