Montage gaspedaal links

Exclusief aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: € 100,- korting op de montage van het gaspedaal links van de rem bij Tripod Mobility!

Als het rechterbeen niet of niet volledig meer gebruikt kan worden kan er een linker gaspedaal geplaatst worden. Hiermee kan de functie van gas geven overgenomen worden door de linker voet. Deze wordt rechtstreeks verbonden met het originele rechter gaspedaal. Beide pedalen worden opklapbaar gemaakt zodat de auto voor iedereen bestuurbaar blijft.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

tripod-logo

Sinds de oprichting in 1980, wordt Tripod internationaal erkend als innovator op het gebied van autoaanpassingen. Met vertegenwoordigers op 5 continenten, heeft Tripod al veel maatgemaakte oplossingen moeten bedenken. De lijst van typegoedkeuringen en certificaten door nationale en internationale keuringsinstanties en autofabrikanten is dan ook indrukwekkend te noemen.

Onafhankelijkheid

Een aangepaste auto kan de rolstoelgebruiker een stuk vrijheid geven. Soms kan deze onafhankelijkheid bijvoorbeeld worden bereikt met handgas en handbedrijfsrem, die in vrijwel iedere auto ingebouwd kan worden. En soms is de beste oplossing een zogenaamde UpFront ombouw, waarin de bestuurders- en/of bijrijdersplaats met de rolstoel bereikt kan worden. De oplossingen zijn divers, en Tripod helpt u graag op weg.

Service en advies

Het aanbod van aanpassingen is groot, en het is voor een klant niet eenvoudig de meest geschikte oplossing te vinden. Daarom krijgt u in onze showroom een onafhankelijk advies. Tripod vertegenwoordigt namelijk ook andere innovatieve aanpassingsbedrijven.

Veiligheid

Veiligheid is een cruciale drijfveer van Tripod, hetgeen wordt erkend door diverse grote autofabrikanten. Zo is Tripod wereldwijd één van de zeer weinige bedrijven die van diverse auto’s het chassis mag aanpassen, met behoud van fabrieksgarantie.

Tevens voert Tripod producten die specifiek voor de persoonlijke veiligheid zijn ontwikkeld. Denk hierbij aan rolstoelvergrendelsystemen of de BodyGuard, een wegklapbare rugsteun ter bescherming van rolstoelpassagiers die in hun rolstoel blijven zitten.

Juist omdat veiligheid voor Tripod cruciaal is, is het wereldwijd één van de weinige autoaanpassers die heeft geïnvesteerd in een eigen testbank. Tripod producten worden volgens de Europese richtlijnen getest en zijn RDW goedgekeurd.

Samenwerking met autodealer

Wanneer Tripod Mobility de auto aanpast, is het niet noodzakelijk dat de klant rechtstreeks contact met ons opneemt. Als de klant bijvoorbeeld liever zaken doet met een autodealer, kan deze contact met ons opnemen. Tripod is er op ingericht om dit proces eenvoudig te laten verlopen voor zowel klant als dealer.

Beschikbare expertise

Autoaanpassingen vereisen gespecialiseerde kennis. Zo is het bijvoorbeeld niet reëel om te verwachten dat de gemiddelde dealer weet of een deuropening geschikt is voor een bepaald type draaistoel. Maar na één telefoontje naar Tripod zijn dit soort antwoorden meestal wel beschikbaar

Ieder zijn taak

Tripod Mobility verkoopt autoaanpassingen, niet auto’s. Dat laten we liever aan de dealers over. Evenmin hoeven dealers zich druk te maken over de aanpassingen, dat is onze expertise. Zo kunnen klant en dealer zich concentreren op het kiezen van een “basisauto” naar wens.

 

€ 100,-
Tripod Mobility