Eagle T430CB Boekkluis Geldkist – Boekenkluis Bijbel boekenkluis

Van € 30,47 voor € 26,81

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Als je waardevolle spullen hebt die je moet verbergen, hebben we de perfecte oplossing voor je. De Eagle Boekkluis bijbel Geldkist is volledig draagbaar en daarom ideaal voor gebruik op vakantie, in slaapzalen, verpleeghuizen, thuis of op kantoor. Het ziet eruit en voelt aan als een echte bijbel en zal naadloos opgaan in andere boeken op een boekenplank, waardoor het de perfecte schuilplaats biedt voor die belangrijke persoonlijke bezittingen. En het beste is dat het wordt geleverd met een 3-cijferig combinatieslot dat kan worden gereset met een code naar keuze.

De boekenkluis is sterk en duurzaam en is gemakkelijk te gebruiken. De afmetingen zijn 180x115x55 mm en het netto gewicht is 0,51 kg. Het heeft een mooie bruine kleur en is ontworpen als een boek om je kostbaarheden veilig op te bergen en niemand die ze zou kunnen vinden.

En we hebben nog meer goed nieuws voor je! Zorgthuiswinkel biedt gratis verzending binnen Nederland voor deze boekenkluis, dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra verzendkosten. Bestel hem vandaag nog en houd je waardevolle spullen veilig en beveiligd!

  • Verborgen kluis om uw kostbaarheden veilig op te bergen
  • Realistische boek buitenkant, naadloos op uw boekenplank
  • Sterk en duurzaam
  • Perfect voor gebruik thuis, op kantoor of onderweg
  • Makkelijk te gebruiken
  • Productafmetingen (mm): 180x115x55
  • Netto gewicht (kg): 0,51
  • Kleur: Bruin

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl