Ertop Textile waterproof wegwerp matrasbeschermer – polyester (PU) – 150×200 cm

Van € 14,51 voor € 12,77

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Bij Zorgthuiswinkel hebben we een wegwerp matrasbeschermer van polyester met een waterdichte (PU) onderlaag in ons assortiment. Deze matrasbeschermer is ontworpen om perfect op uw matras te passen en is bovendien kreukvrij. Het polyester materiaal zorgt voor een hygiënische bescherming van uw matras en de waterdichte onderlaag fungeert als een barrière tegen huisstofmijt, bacteriën en schimmels. Dit is met name belangrijk voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën of andere gezondheidsproblemen hebben.

Bovendien zijn alle producten van Ertop Textile waar deze matrasbeschermer van gemaakt is, anti-allergisch, anti-bacterieel en anti-huisstofmijt. Deze eigenschappen maken deze matrasbeschermer ideaal voor mensen met allergieën en andere gevoeligheden. Daarnaast is deze matrasbeschermer rustle-free, wat betekent dat het materiaal geen geluid maakt bij het bewegen in bed.

De waterdichte onderkant van deze matrasbeschermer is bovendien ventilerend, waardoor het matras goed kan blijven ademen en de kans op vochtvorming wordt verminderd. Dit komt de levensduur van uw matras ten goede.

Bij Zorgthuiswinkel vinden we het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar sturen wij uw bestelling ook gratis naar u toe. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product naar ons terugsturen en zorgen wij voor een snelle afhandeling van uw retourzending.

Kortom, onze wegwerp matrasbeschermer van polyester met een waterdichte (PU) onderlaag is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een hygiënische en comfortabele oplossing om uw matras te beschermen. En bij Zorgthuiswinkel kunt u erop vertrouwen dat we uw bestelling snel en gratis bij u thuis bezorgen!

  • Ventilerend
  • anti-allergisch
  • anti-bacterieel
  • anti-huisstofmijt
  • Rustle-free
  • bovenlaag 100% polyester
  • onderlaag waterdichte polyurethaan membraan

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl