Ertop Textile waterproof wegwerp matrasbeschermer – polyester (PU) – 90×200 cm

Van € 17,47 voor € 15,37

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Bent u op zoek naar een hoogwaardige matrasbeschermer die uw matras beschermt en zorgt voor een hygiënische omgeving om in te slapen? Dan raden wij onze wegwerp matrasbeschermer van Ertop Textile aan. Deze matrasbeschermer is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitstekende bescherming tegen vocht, huisstofmijt, bacteriën en schimmels.

De bovenlaag van 100% polyester biedt een zachte en comfortabele slaapervaring, terwijl de waterdichte onderlaag van polyurethaan membraan zorgt voor een betrouwbare barrière tegen vocht en verontreinigingen. Bovendien is deze matrasbeschermer ventilerend, waardoor de lucht goed kan circuleren en u kunt genieten van een frisse slaapomgeving.

Als u op zoek bent naar een matrasbeschermer die niet alleen functioneel is, maar ook comfortabel en gemakkelijk in gebruik, dan is onze matrasbeschermer de ideale oplossing. En het beste van alles is dat Zorgthuiswinkel deze matrasbeschermer gratis naar u opstuurt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra verzendkosten.

Bij Zorgthuiswinkel vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop, en daarom bieden we alleen de beste kwaliteit producten aan. Onze matrasbeschermers zijn niet alleen anti-allergisch, anti-bacterieel, anti-huisstofmijt en rustle-free (geluidsarm), maar ook duurzaam en gemakkelijk te gebruiken. Met onze matrasbeschermer kunt u met een gerust hart genieten van een gezonde en comfortabele slaapomgeving.

  • Ventilerend
  • anti-allergisch
  • anti-bacterieel
  • anti-huisstofmijt
  • Rustle-free
  • bovenlaag 100% polyester
  • onderlaag waterdichte polyurethaan membraan

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl