Freewheel aankoppelwiel

Dit handige aankoppelwiel maakt het makkelijker om handbewogen over onverharde wegen en/of over oneffenheden te rollen. Gemakkelijk aan en af te koppelen op de voetenplank van je rolstoel.
Leverbaar in de kleuren zwart, rood en blauw.
Informeer bij RD Mobility of jouw voetenplank geschikt is voor de montage van de Freewheel!
Kijk hier voor de actuele prijs (nog exclusief Onbeperkt leven korting)

Klik hier en vraag direct jouw Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

RD Mobility logo

Over RD Mobility

Mijn naam is Roger Daal en ik ben sinds 1993 rolstoelgebruiker. Vanaf het begin van deze periode heb ik interesse gehad in mobiliteit. Dit voornamelijk voor mezelf, omdat ik weer wilde deelnemen aan het leven. Goed materiaal betekent betere prestaties. Dit geldt zeker voor mensen die in hun dagelijkse leven afhankelijk zijn van hun rolstoel.

Wij hebben er voor gezorgd dat er een mooi assortiment aan topkwaliteit producten voorhanden is. Natuurlijk leveren wij ook standaard oplossingen, maar de focus ligt op het leveren van producten die op maat zijn gemaakt. Elke klant is anders en voor ons telkens weer een mooie uitdaging om een passende oplossing te leveren .

RD Mobility is leverancier van maatwerk ADL- en sportrolstoelen van het merk Oracing. Ook zijn we leverancier van de Swiss-Trac, Street Jet, Freewheel en Carbolife hoepels.

10%
RD Mobility