Freewheel aankoppelwiel

Dit handige aankoppelwiel maakt het makkelijker om handbewogen over onverharde wegen en/of over oneffenheden te rollen. Gemakkelijk aan en af te koppelen op de voetenplank van je rolstoel.
Leverbaar in de kleuren zwart, rood en blauw.
Informeer bij RD Mobility of jouw voetenplank geschikt is voor de montage van de Freewheel!
Kijk hier voor de actuele prijs (nog exclusief Onbeperkt leven korting)

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

RD Mobility logo

Over RD Mobility

Mijn naam is Roger Daal en ik ben sinds 1993 rolstoelgebruiker. Vanaf het begin van deze periode heb ik interesse gehad in mobiliteit. Dit voornamelijk voor mezelf, omdat ik weer wilde deelnemen aan het leven. Goed materiaal betekent betere prestaties. Dit geldt zeker voor mensen die in hun dagelijkse leven afhankelijk zijn van hun rolstoel.

Wij hebben er voor gezorgd dat er een mooi assortiment aan topkwaliteit producten voorhanden is. Natuurlijk leveren wij ook standaard oplossingen, maar de focus ligt op het leveren van producten die op maat zijn gemaakt. Elke klant is anders en voor ons telkens weer een mooie uitdaging om een passende oplossing te leveren .

RD Mobility is leverancier van maatwerk ADL- en sportrolstoelen van het merk Wolturnus. Ook hebben wij de PAWS: een aankoppelunit waar kracht, ergonomie en functionaliteit gecombineerd wordt met uniek gebruikersgemak. Daarnaast zijn we leverancier van de Swiss-Trac, Freewheel en Carbolife hoepels.

10%
RD Mobility