Gelmat voor kussen – werkt verkoelend – 51×33,5cm

Van € 21,02 voor € 18,50

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Ben je op zoek naar een manier om comfortabel in slaap te vallen tijdens de warme zomernachten? Dan is dit verkoelende gelkussen van Aidapt misschien iets voor jou! Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal met een stevige gelpack en kan in de koelkast worden geplaatst voor langdurige koelte. Zo creëert het een verkoelend en droog gevoel, zodat je heerlijk kunt ontspannen en in slaap kunt vallen.

Maar dat is niet alles! Deze gelmat kan ook worden gebruikt om zonverbrande huid te verzachten of gewoon om af te koelen op een warme dag of nacht. Het kussen heeft een ideale afmeting van 51×33,5cm en kan gemakkelijk in een kussen(sloop) worden geplaatst. Bovendien is het ook geschikt voor plaatsing onder de laptop, voor Yoga, op de autostoel, rolstoel of in de hondenmand.

Het gelkussen is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal met koelingsgel als inhoud en heeft een netto gewicht van 1kg. Het heeft een mooie blauwe kleur en is zeer praktisch in gebruik. En weet je wat nog beter is? Wanneer je het bestelt bij zorgthuiswinkel, wordt het helemaal gratis binnen Nederland verzonden! Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en geniet van een verkoelende nachtrust!

  • Helpt je af te koelen
  • Kan worden gekoeld voor langdurige koelte
  • Kan gemakkelijk in een kussensloop worden geplaatst
  • Gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal met koelingsgel als inhoud
  • Productafmetingen (mm): 510×335
  • Netto gewicht (kg): 1
  • Kleur: Blauw

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl