Montage douchewc

De douchewc Comfort Seat Regular is het meest populaire model op het gebied van doucheföhntoiletten tegen een zeer scherpe prijs. Deze bidetdouche is standaard uitgerust met bidetfunctie, Lady douche, instelbare watertemperatuur, warme luchtdroger (föhn) en een verwarmde zitting. De douchewc Comfort Seat Regular is los verkrijgbaar, maar het is ook mogelijk om deze door Pronk ergo te laten installeren.

Douchen en föhnen met de douchewc Comfort Seat Regular

De douchewc Comfort Seat Regular douche werkt dankzij het zitcontact alleen als de bril belast is. De Comfort Seat Regular bidetdouche maakt gebruik van een boiler. Verder doet het apparaat zijn naam eer aan door het gebruik van gefilterd water, de handmatige regeling van temperatuur en waterdruk, reiniging voor en na ieder gebruik, en een massagestraal. Ook de temperatuur van de föhn is in te stellen naar behoefte.

Warmte en licht

De temperatuur van de Comfort Seat Regular douchetoiletzitting met föhn kan eveneens naar wens worden ingesteld. Prettig is ook de nachtverlichting van de zitting, zodat ’s nachts de verlichting in het toilet niet aan hoeft.

Eenvoudige installatie

De Comfort Seat Regular douchetoiletzitting met föhn is eenvoudig te (de)monteren en past op vrijwel ieder toilet. Voor het plaatsen is slechts een geaard stopcontact en een waterleiding nodig. Pronk ergo kan hiervoor zorg dragen, indien deze niet aanwezig zijn. De Comfort Seat is CE-gecertificeerd.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Ergonomie is een kunst, een subtiele mix van vakmanschap en wetenschap. Mede dankzij nauwe samenwerkingsverbanden met revalidatiecentra en gespecialiseerde ergotherapeuten beheersen wij die kunst tot in de finesses. Onze ‘meesters’ ontwikkelen en ontwerpen de meest geavanceerde aanpassingen voor mensen met uiteenlopende functiebeperkingen. Vakkundig en professioneel. Wij zien enkel mogelijkheden, geen beperkingen.

Ons doel is om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten functioneren. Daarom is onze dienstverlening volledig afgestemd op mensen met een fysieke functiebeperking. Neem nu onze adviseurs. Veelal beschikken zij over ergotherapeutische, fysiotherapeutische of bewegingstechnologische achtergrond, zodat zij u deskundige en waardevolle adviezen kunnen geven over producten, mogelijkheden en eventuele bouwkundige aanpassingen. Tijdens een vrijblijvend huisbezoek worden uw wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Verder praten en ‘live’ ervaren kan altijd nog in de showrooms van Pronk ergo.

gratis
Pronk ergo