Montage keuken

Bij aanschaf van een keuken vanaf € 5.000,- incl. btw, wordt jouw keuken gratis gemonteerd.

Ben je op zoek naar een ergonomische keuken omdat je rugklachten hebt? Zit je in een rolstoel en zoek je een mechanisch of elektrisch in hoogte verstelbare keuken? Of zoek je gewoon een robuuste keuken die tegen een stootje kan? Dan is een aangepaste keuken van Pronk ergo de oplossing. Een aangepaste keuken hoeft bovendien niet onder te doen voor een traditionele keuken als het gaat om stijl, sfeer en comfort. Dat is het motto van Pronk ergo althans. Pronk ergo laat je graag zien dat zij alles in huis hebben om, samen met jou, je aangepaste droomkeuken te realiseren. Dat begint met een deskundig ergonomisch advies in de showroom of bij jou thuis in combinatie met optimaal gebruiksgemak en hoogstaande kwaliteit. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een aangepaste keuken of een hoog laag keuken bij jou thuis? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een adviseur van Pronk ergo.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Ergonomie is een kunst, een subtiele mix van vakmanschap en wetenschap. Mede dankzij nauwe samenwerkingsverbanden met revalidatiecentra en gespecialiseerde ergotherapeuten beheersen wij die kunst tot in de finesses. Onze ‘meesters’ ontwikkelen en ontwerpen de meest geavanceerde aanpassingen voor mensen met uiteenlopende functiebeperkingen. Vakkundig en professioneel. Wij zien enkel mogelijkheden, geen beperkingen.

Ons doel is om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten functioneren. Daarom is onze dienstverlening volledig afgestemd op mensen met een fysieke functiebeperking. Neem nu onze adviseurs. Veelal beschikken zij over ergotherapeutische, fysiotherapeutische of bewegingstechnologische achtergrond, zodat zij u deskundige en waardevolle adviezen kunnen geven over producten, mogelijkheden en eventuele bouwkundige aanpassingen. Tijdens een vrijblijvend huisbezoek worden uw wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Verder praten en ‘live’ ervaren kan altijd nog in de showrooms van Pronk ergo.

gratis
Pronk ergo