Stabilo Vacuüm zitsysteem

Hendriks Care brengt zit- en ligcomfort met eenvoud bij jou door middel van het Stabilo vacuüm systeem.

Stabilo is eenvoudig te vormen naar jouw lichaam en vervolgens direct stevig te maken door middel van een vacuüm systeem.

Dynamische lig/zit orthese.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

HendriksCare-Logo

Hendriks Care brengt de Hippocampe vrijetijdsrolstoel, zwembadrolstoel, strandrolstoel,terreinrolstoel en Stabilo zit- en ligcomfort voor u naar Nederland!

Begin november 2012 hebben wij Patrice Faucogney mogen leren kennen. Gefascineerd door hem, zijn persoonlijke verhaal en zijn Hippocampe vrijetijdsrolstoel, hebben wij besloten deze fantastische stoel voor u naar Nederland, België en Duitsland te halen. Ons doel: “De vrijheid die hij gecreëerd heeft naar Nederland, België en Duitsland te brengen om u dit te laten ervaren.” Dit geeft ons energie.

In 2014 hebben wij kennis mogen maken met de Stabilo productlijn. Direct zagen we dat dit verlichting brengt voor ondersteuning-behoevenden. Met veel plezier brengen we dit comfort dan ook naar u toe.

Sinds 2016 hebben we de eer om u ook de Nino van Nino Robotics aan te kunnen bieden. Een machtige stoel op twee wielen om je in stijl voort te bewegen!

Service en klantgerichtheid staan bij ons voorop. We denken graag met u mee om ook u van vrijheid en comfort te laten genieten.

Hendriks Care