Tilband bij opvouwbare tillift

De passief verrijdbare tillift Molift Smart 150 is een knap staaltje vernuft dat wordt gezien als de nieuwe standaard voor patiëntentilliften. Ondanks de smalle en compacte vormgeving is het nog altijd een volwaardige tillift in allerlei tilsituaties. De poten zijn handmatig in de breedte aan te passen voor het ultieme gebruikersgemak. De Molift Smart 150 heeft de “Design Excellence” prijs van de Noorse Designraad ontvangen.

Opvouwbaar

De passief verrijdbare tillift Molift Smart 150 is ook heel eenvoudig in het gebruik; zonder demontage is de lift eenvoudig op te vouwen en gemakkelijk overal naar toe te rollen. Ideaal voor reizen en bezoek aan huis. De Molift Smart 150 is simpel en zonder gereedschappen klaar te maken voor gebruik. Als je het gewicht nog meer wil verlagen, is de lift eenvoudig in tweeën te delen (zonder gereedschap). Bovendien neemt de tillift een minimum aan ruimte in beslag, waardoor ook verplaatsen en opbergen een koud kunstje worden.

Uitstekende tilhoogte

De uitstekende tilhoogte zorgt ervoor dat de Molift Smart 150 hetzelfde werk doet als veel traditionele, passieve tilliften, ook als er vanaf de vloer wordt getild. De Molift 4-puntsjuk zorgt er samen met de tildoek voor dat het tilproces van liggen naar zitten en vice versa comfortabel en in de juiste houding verloopt. De tildoek vormt zich tijdens heel het tilproces in een natuurlijke positie.

Laag gewicht

Door het extra lage gewicht is de passief verrijdbare tillift Molift Smart 150 bijzonder gebruikersvriendelijk. Hij is voorzien van een zachte start/stop, eenvoudige bediening en een servicetool. Optioneel is een koffer van harde kunststof te verkrijgen. Ideaal om de lift waar dan ook naar toe te vervoeren.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Ergonomie is een kunst, een subtiele mix van vakmanschap en wetenschap. Mede dankzij nauwe samenwerkingsverbanden met revalidatiecentra en gespecialiseerde ergotherapeuten beheersen wij die kunst tot in de finesses. Onze ‘meesters’ ontwikkelen en ontwerpen de meest geavanceerde aanpassingen voor mensen met uiteenlopende functiebeperkingen. Vakkundig en professioneel. Wij zien enkel mogelijkheden, geen beperkingen.

Ons doel is om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten functioneren. Daarom is onze dienstverlening volledig afgestemd op mensen met een fysieke functiebeperking. Neem nu onze adviseurs. Veelal beschikken zij over ergotherapeutische, fysiotherapeutische of bewegingstechnologische achtergrond, zodat zij u deskundige en waardevolle adviezen kunnen geven over producten, mogelijkheden en eventuele bouwkundige aanpassingen. Tijdens een vrijblijvend huisbezoek worden uw wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Verder praten en ‘live’ ervaren kan altijd nog in de showrooms van Pronk ergo.

gratis
Pronk ergo