Uitgebreid advies bij jou thuis

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: Gratis uitgebreid adviesgesprek over de diverse liftmogelijkheden bij jou thuis!

Er zijn zoveel soorten liften; verschillend in techniek, maar ook in gebruiksgemak, vormgeving, kwaliteit en uiteraard prijs. LIFTUS geeft jou graag persoonlijk en uitgebreid advies bij jou op locatie over de mogelijkheden. Doordat LIFTUS onafhankelijk is kunnen zij hierbij vrij kiezen uit technieken en toepassingen die voor jou van belang zijn, daarbij rekening houdend met eventueel andere benodigde woonaanpassingen.

 

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

liftus-logo

LIFTUS is de meest veelzijdige, merkonafhankelijke aanbieder van liftoplossingen in Nederland. Wij zorgen ervoor dat u thuis onafhankelijk toegang heeft tot alle woonlagen. Ook voor het realiseren van toegankelijkheid bij winkels, restaurants en bedrijven, stichtingen, verenigingen en overheidsinstellingen wordt onze hulp ingeroepen. Kortom, in elke situatie – of het nu gaat om een paar treden of een paar etages – wij zorgen ervoor dat u onafhankelijke en veilige toegang heeft.

gratis
Liftus