Handgreep – roestvrij staal – gepolijst – 60 cm lang – buisdikte 25 mm

Van € 27,47 voor € 24,17

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze luxueuze RVS handgreep is een fantastische toevoeging voor elke badkamer of toilet. Met een indrukwekkende lengte van 60 cm en een stevige buisdikte van 25 mm is deze handgreep sterk genoeg om u extra ondersteuning te bieden bij dagelijkse activiteiten.

Het polijstwerk van deze handgreep zorgt ervoor dat het een schitterend uiterlijk heeft en bijdraagt aan de esthetiek van uw badkamer of toilet. Het materiaal waarvan het gemaakt is, RVS, garandeert een lange levensduur en is bestand tegen roest, wat betekent dat deze handgreep jarenlang meegaat.

Bovendien is deze handgreep zeer praktisch. Het biedt een stevige grip, waardoor u erop kunt vertrouwen bij het in- en uitstappen van uw bad of douche. Het kan u ook extra ondersteuning bieden bij het toiletbezoek of andere dagelijkse activiteiten. Het beste van alles is dat deze handgreep zeer gemakkelijk te installeren is. Let op ! de beugel wordt wel zonder bevestigingsmateriaal geleverd.

En het beste nieuws is dat de zorgthuiswinkel deze handgreep gratis bij u thuis kan bezorgen. U hoeft dus niet langer te sjouwen met zware beugels vanuit de bouwmarkt, maar kunt gemakkelijk online bestellen en binnenkort genieten van de extra steun en het prachtige ontwerp van deze RVS handgreep.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl