ID Wandbeugel – charcoal black

Van € 40,51 voor € 35,65

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

De uitzonderlijke wandbeugel is ontworpen met unieke kenmerken die tegemoetkomen aan een breed scala aan behoeften en voorkeuren. Dit veelzijdige ondersteuningssysteem biedt ongeëvenaarde stabiliteit en grip, waardoor het ideaal is voor badkamerruimtes zoals douches, baden en toiletten. De veelzijdigheid ervan reikt echter verder dan deze ruimtes, waardoor hij ook perfect is voor gangen en bij de voordeur.

Onze beugel is niet alleen voor ouderen; het is ook perfect voor jongere mensen met mobiliteitsproblemen die een aantrekkelijk ontwerp waarderen zonder concessies te doen aan de functionaliteit. In tegenstelling tot standaard handgrepen valt ons product op door zijn stijlvolle en toch veilige ontwerp. Hij is gemaakt van stevig plastic en heeft een strak en onderscheidend uiterlijk dat hem onderscheidt van de typische “loodgietersbuizen” die je misschien bent tegengekomen.

Installatie is een fluitje van een cent met slechts twee schroeven, waardoor een veilige bevestiging wordt gegarandeerd die een indrukwekkend gewicht tot 150 kg aankan. Met onze beugel kun je erop vertrouwen dat je optimale ondersteuning krijgt, waar je hem ook plaatst.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl