Isotrade wergwerp onderleggers superabsorberend

Van € 25,51 voor € 22,45

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Extreem absorberende hygiënische ondervloeren zijn gemaakt van maximaal 5 lagen, wat een hoge dichtheid en waterdichtheid garandeert. Wegwerpmatten zijn geschikt voor het beschermen van beddengoed en bedden in huizen, ziekenhuizen en verpleeghuizen, evenals voor het plaatsen van pennen en kattenbakken voor dieren. Ze zijn zacht en delamineren niet, en bovendien nemen ze alle vocht uiterst snel en nauwkeurig op, waardoor ze de beste bescherming bieden. De lagen in wegwerponderkleding zijn ontworpen om een gelijkmatige vochtverdeling te garanderen. De onderste laag hygiënische onderlagen is gemaakt van vochtbestendig folie, dat ook perfect op het oppervlak blijft plakken en niet over het bed beweegt. Alle randen van wegwerpbare dwarsliggers zijn bovendien verzegeld – geen van hen zal op het beddengoed of de matras lekken terwijl de gebruiker een absorberende basis krijgt die volledig comfort en droog is. Sanitaire pads zijn perfect voor het leggen van de bedden. Absorberende stichtingen zullen bijzonder nuttig blijken bij vrouwen in het puerperium – in het ziekenhuis en thuis, maar ook bij ouderen of met urologische problemen – niet alleen in huizen, maar ook in ziekenhuizen en verpleeghuizen. Wegwerpmatten kunnen worden gebruikt om een babybedje of een wandelwagen te plaatsen, die het beddengoed en de matras zullen beschermen wanneer de luier wordt doorweekt. Absorptieve bases kunnen ook worden gebruikt waar het nodig is om het kind terug te spoelen, en ook later – bijvoorbeeld wanneer het leert om het potje te gebruiken. Het voordeel van wegwerponderkleding is een breed scala aan toepassingen. Ze zullen ook nuttig zijn voor alle dierenbezitters – absorberende bakken kunnen worden gebruikt om kattenbakken, kattenbakken en puppyhokken te plaatsen.

  • WEGGIFTE -gebruikte primers worden gewoon in de mand gegooid-het is niet nodig om het geweekte beddengoed te wassen, dus ze zijn hygiënisch en gemakkelijk te gebruiken.
  • HOGE LIQUIDITEIT – de basis is extreem absorberend (absorptievermogen 400 ml), waardoor alle vloeistof niet meteen inweekt en u kunt genieten van een schoon en droog oppervlak.
  • ONOVERTROFFEN- de onderkleding hebben een vochtbestendige laag, die het beddengoed droog houdt.
  • UNIVERSAL – ze hebben een aantal verschillende toepassingen, ze zijn goed voor kinderen, vrouwen in het kraambed, zieken en ouderen, ze kunnen ook worden gebruikt voor dieren.
  • SPECIFICATIE- blauw Cellulose 5 lagen absorptievermogen 400 ml afmetingen (lengte / breedte): 60 / 45cm gewicht 1.5kg.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl