Klein model – afsluitbare wandbrievenbus – zwart

Van € 50,51 voor € 44,45

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Hey, check deze afsluitbare brievenbus voor aan de muur! Het is zo’n gave retrostijl brievenbus die groot genoeg is voor al je brieven, tijdschriften en kranten. En het beste is dat het er niet alleen mooi uitziet, maar ook super functioneel is. Het ontwerp is klassiek vintage en het heeft zelfs een klepje om je post droog te houden.

Deze brievenbus is super eenvoudig te installeren met de 4 voorgeboorde gaten in de achterkant en de meegeleverde schroeven en pluggen. Plus, het is gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal met poedercoating, zodat het jarenlang bestand is tegen de elementen. En de kers op de taart is dat Zorgthuiswinkel het zelfs gratis verzendt!

Dus, als je op zoek bent naar een sterke en veilige brievenbus die er geweldig uitziet en gemakkelijk te gebruiken is, dan is deze traditionele postbus zeker iets voor jou. Het heeft ook een gemakkelijk zichtbare vensteropening, zodat je in een oogopslag kunt zien of je post hebt ontvangen. De afmetingen zijn 41 x 25,5 x 9 cm en het weegt slechts 1,8 kilo. En het wordt geleverd met 2 sleutels, zodat je je post veilig kunt bewaren.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl