Levensgrote vogelverjager – Realistische vogelverschrikker – 71cm

Van € 41,02 voor € 36,10

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Hey hey! Heb je ooit last gehad van ongewenste vogels die je vijver bezoeken en je mooie vissen willen stelen? Geen zorgen, want de levensgrote vogelverjager van St Helens Home and Garden is hier om je te helpen! Het is een super eenvoudig maar effectief middel om deze vervelende vogels af te schrikken en je mooie vijver te beschermen.

Deze vogelverschrikker is superhumane, wat betekent dat het de perfecte manier is om ongewenste vogels en reigers af te schrikken zonder ze pijn te doen. Je kunt hem gemakkelijk in de grond plaatsen met de meegeleverde afneembare grondpen, en voila! Hij staat klaar om zijn werk te doen. De vogelverschrikker is 71 cm lang en is ontworpen om er extreem realistisch uit te zien. Dus zelfs de slimste vogels zullen niet weten dat het een nep-reiger is!

Bovendien is de vogelverjager milieuvriendelijk en natuurvriendelijk, zonder gebruik van schadelijke chemicaliën. Dus je kunt er zeker van zijn dat je de natuur niet beschadigt terwijl je je mooie vijver beschermt. En maak je geen zorgen over het weer, want de vogelverschrikker is gemaakt van weerbestendig materiaal waardoor het geschikt is voor gebruik het hele jaar door.

En het beste van alles is dat als je het nu bestelt bij Zorgthuiswinkel, het gratis bij je thuis wordt afgeleverd! Dus waar wacht je nog op? Bescherm je vijver vandaag nog met de levensgrote vogelverjager van St Helens Home and Garden.

  • Humaan afschrikmiddel voor vogels die op uw vijvergebied jagen
  • Eenvoudig in de grond plaatsen met de meegeleverde afneembare grondpen
  • Levensgroot en uiterst realistisch
  • Milieuvriendelijk en natuurvriendelijk – geen chemicaliën
  • Weerbestendig materiaal geschikt voor gebruik het hele jaar door
  • Nettogewicht (kg): 0,73

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl