Moretti arm sling – mitella – small

Van € 17,12 voor € 15,07

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Hé, heb je gehoord van de Moretti arm sling? Het is echt een uitkomst! Deze mitella is gemaakt van sterk katoen en heeft een verstelbare sluiting, waardoor het super handig is om te dragen en ook nog eens heel comfortabel aanvoelt. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die wat extra ondersteuning nodig heeft na een blessure of operatie. En wist je dat Zorgthuiswinkel het helemaal gratis verstuurd?

De Moretti arm sling is verkrijgbaar in drie maten – S, M en L. Ik zou aanraden om de medium maat te kiezen, aangezien deze het beste past voor de meeste mensen. De arm sling is 37 cm lang en 22 cm hoog, wat betekent dat het perfect past om je arm en je een goede ondersteuning biedt.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare, stevige en comfortabele arm sling, is de Moretti arm sling echt een geweldige keuze. En met het feit dat Zorgthuiswinkel het gratis verstuurd, kun je er zeker van zijn dat je waar voor je geld krijgt. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de Moretti arm sling!

  • Gemaakt van stevig katoen
  • Verkrijgbaar in 3 maten: S, M, L
  • Maat small
  • Lengte 34 cm
  • Hoogte 19.5 cm

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl