Moretti badgreep, handgreep – 40 cm

Van € 21,07 voor € 18,54

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze badgreep is ontworpen voor mensen met bewegingsmoeilijkheden en vergemakkelijkt het zitten en opstaan vanuit de WC. Het frame van de badgreep is gemaakt van geverfde stalen buizen en voorzien van wandsteunen voor extra stabiliteit. Daarnaast is de greep zowel horizontaal als verticaal te gebruiken en heeft een stijlvolle witte kleur. 
Met de Moretti badgreep kunt u eenvoudig en veilig gebruik maken van uw toilet. De extra lengte van 40 cm geeft u meer steun en zorgt ervoor dat u gemakkelijker kunt opstaan en gaan zitten. Bovendien heeft u met deze badgreep meer vrijheid om te kiezen hoe u de greep wilt gebruiken, horizontaal of verticaal. 
Wij begrijpen dat het belangrijk is om comfortabel en veilig te zijn in uw eigen huis. Daarom willen wij u graag laten weten dat wij de Moretti badgreep kosteloos naar u verzenden. U hoeft dus geen extra kosten te maken voor verzending en kunt deze handige badgreep binnen enkele dagen bij u thuis verwachten.

  • 26 mm doorsnee
  • 40 cm lang
  • Wit

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl