Moretti badgreep, handgreep – 45 cm

Van € 18,47 voor € 16,25

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze badgreep is speciaal ontworpen voor mensen met bewegingsmoeilijkheden en vergemakkelijkt het zitten en opstaan vanuit de WC. Het frame van de badgreep is gemaakt van geverfde stalen buizen en voorzien van wandsteunen voor extra stabiliteit. De badgreep kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt en heeft een stijlvolle witte kleur. 
Met de Moretti badgreep heeft u de mogelijkheid om comfortabel en veilig gebruik te maken van uw toilet. De extra lengte van 45 cm biedt u meer steun en zorgt ervoor dat u gemakkelijker kunt opstaan en gaan zitten. De wandsteunen zorgen voor extra stabiliteit en zekerheid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw veiligheid in de badkamer. 
Wij begrijpen dat uw veiligheid en comfort prioriteit hebben. Daarom willen wij u graag laten weten dat wij de Moretti badgreep kosteloos naar u verzenden. Dit betekent dat u niet alleen een veilige en stijlvolle badgreep krijgt, maar ook nog eens profiteert van gratis verzending. U hoeft geen extra kosten te maken voor de verzending en kunt binnen enkele dagen uw bestelling bij u thuis verwachten.

  • 26 mm doorsnee
  • 45 cm lang
  • Wit

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl