Moretti badgreep, handgreep – 60 cm

Van € 20,47 voor € 18,01

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

 Deze badgreep is speciaal ontworpen voor mensen met bewegingsmoeilijkheden en biedt extra ondersteuning bij het opstaan en gaan zitten op het toilet. Het frame van de badgreep is gemaakt van geverfde stalen buizen en voorzien van wandsteunen voor extra stabiliteit. De badgreep kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt en heeft een stijlvolle witte kleur. 
De Moretti badgreep van 60 cm is een geweldige keuze voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben in de badkamer. Het biedt een langere lengte waardoor u meer steun krijgt bij het opstaan en gaan zitten. Bovendien zorgen de wandsteunen voor extra veiligheid en stabiliteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uitglijden of vallen. 
Bij Zorgthuiswinkel vinden we het belangrijk dat u veilig en comfortabel kunt wonen, en daarom bieden we onze klanten gratis verzending aan bij de aankoop van de Moretti badgreep. Dit betekent dat u niet alleen een veilige en stijlvolle badgreep ontvangt, maar ook kunt profiteren van gratis verzending. We begrijpen dat het krijgen van de juiste hulp- en zorgmiddelen essentieel is voor uw welzijn en daarom doen we er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen.

  • 26 mm doorsnee
  • 60 cm lang
  • Wit

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl