Moretti badgreep, handgreep – 80 cm

Van € 20,47 voor € 18,01

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze veiligheidsbadgreep is speciaal ontworpen voor mensen met bewegingsmoeilijkheden en vergemakkelijkt het zitten en opstaan vanuit de WC. Het frame van geverfde stalen buizen biedt extra stevigheid en duurzaamheid, terwijl de wandsteunen zorgen voor een veilige bevestiging. De badgreep kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. 
De badgreep heeft een doorsnee van 26 mm en is afgewerkt in een stijlvolle witte kleur. Hierdoor past hij in vrijwel elke badkamer en biedt hij een veilige en praktische oplossing voor mensen met bewegingsmoeilijkheden. 
Wij begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om producten te vinden die geschikt zijn voor uw persoonlijke situatie. Daarom willen wij u graag attenderen op onze zorgthuiswinkel. Hier vindt u een breed assortiment aan hulpmiddelen, waaronder de Moretti badgreep, handgreep – 80 cm. Bovendien versturen wij deze producten geheel gratis, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

  • 26 mm doorsnee
  • 80 cm lang
  • Wit

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl