Moretti badkuipstoel roterend – draaibare badstoel

Van € 161,02 voor € 141,70

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

eb je de roterende badstoel al gezien? Het is echt een gamechanger! Deze badstoel biedt maximale stabiliteit en comfort voor de gebruiker, waardoor het een geweldig alternatief is voor veel andere badplanken. En het beste van alles is dat Zorgthuiswinkel het helemaal gratis verstuurt! Dus waar wacht je nog op?

De badstoel is super eenvoudig te installeren en je hebt er geen speciale hulpstukken voor nodig. Het frame is gemaakt van wit gelakt staal en heeft een Inox stalen draaisysteem, waardoor het extra duurzaam en betrouwbaar is. De zitting is gemaakt van polhypropyleen en is super comfortabel. Daarnaast is de badstoel ook nog eens super makkelijk schoon te maken.

Wat betreft afmetingen, is het onderstel van de badstoel 73 cm lang, 53 cm breed en 52,5 cm hoog. De zitting is 40 cm lang, 33 cm breed en 38 cm hoog. De badstoel kan een maximaal gewicht van 100 kg dragen en weegt zelf 5 kg.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare, stevige en comfortabele badstoel, dan is de roterende badstoel echt een geweldige keuze. En het feit dat Zorgthuiswinkel het gratis verstuurt, maakt het nog makkelijker om te bestellen. Bestel de roterende badstoel vandaag nog en maak je leven net wat makkelijker!

  • Afmetingen onderstel: lengte 73 cm, breedte 53 cm, hoogte 52.5 cm
  • Afmetingen zitting: lengte 40 cm, breedte 33 cm, hoogte 38 cm
  • Maximaal belastbaargewicht: 100 kg
  • Gewicht badstoel: 5 kg

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl