Moretti badzitje houten zitting – max 100 kg

Van € 55,47 voor € 48,81

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Dit badzitje is speciaal ontworpen om eenvoudig over de rand van uw bad te hangen. De hangpoten van het badzitje zijn voorzien van rubberen doppen met een vlakke kant, om beschadiging aan uw bad te voorkomen. Hierdoor hangt het badzitje stabiel en veilig op zijn plek. 
Met het Moretti badzitje houten zitting creëert u een veilige en comfortabele zitplaats in uw bad. Dit product is ideaal om prettiger en veiliger te genieten van in bad gaan. De houten zitting is niet alleen comfortabel, maar ook gemakkelijk te reinigen. Het badzitje beschikt over een waterafvoer waardoor het water snel en efficiënt wordt afgevoerd. Het is geschikt voor gebruikers tot een gewicht van 100 kg en past op nagenoeg elk bad. 
Het Moretti badzitje houten zitting is een duurzaam en hoogwaardig product. Het is licht van gewicht, weegt slechts 2 kg, maar toch zeer stabiel en veilig. De afmetingen van het badzitje zijn als volgt: Lengte: 53 – 71 cm, Breedte (diepte): 37 cm en hoogte: 17 cm. Dit badzitje is voorzien van een comfortabele zitting met waterafvoer, maar ook met rugleuning. 
Bovendien bieden wij als Zorgthuiswinkel u graag een extra voordeel. Wij versturen het Moretti badzitje houten zitting gratis naar uw huis. U hoeft zich geen zorgen te maken over de verzendkosten. Als u dit badzitje bestelt, zorgen wij ervoor dat het snel en veilig bij u thuis wordt bezorgd.

  • Een ideaal product om prettiger en veiliger te genieten van in bad gaan.
  • Lengte: 53 – 71 cm
  • Breedte (diepte): 37 cm, hoogte: 17 cm
  • Gewicht: 2 kg
  • Gebruikersgewicht: 100 kg
  • Past op nagenoeg elk bad
  • Zeer stabiel en veilig
  • Comfortabele zitting met waterafvoer
  • Eenvoudig te reinigen

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl