Moretti douchekruk kunststof zitting – verstelbaar – aluminium

Van € 76,53 voor € 67,35

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

 Dit product is de perfecte keuze voor uw veiligheid en comfort tijdens het douchen. Het frame van de douchekruk is gemaakt van duurzaam aluminium en de zitting is gemaakt van stevig kunststof, waardoor u verzekerd bent van een roestvrij product. 
De douchekruk is eenvoudig te monteren en heeft geen gereedschap nodig. Bovendien is de douchekruk in hoogte verstelbaar, zodat u deze kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Hierdoor bent u verzekerd van optimaal zitcomfort en kunt u veilig en comfortabel douchen. 
Andere specificaties van deze douchekruk zijn onder andere een breedte van 54 cm, een totale hoogte tussen de 47 en 65 cm en een lengte van 51 cm. De zitting heeft afmetingen van 40 x 33 cm en is geschikt voor een maximaal gebruikersgewicht van 110 kg. 
Wanneer u deze douchekruk bij ons bestelt, verzenden wij deze bovendien gratis naar u toe. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de Moretti douchekruk met kunststof zitting en verstelbaar aluminium frame bij Zorgthuiswinkel!

  • Materiaal frame: Aluminum
  • maximaal gebrukers gewicht: 110KG
  • Breedte douchekruk: 54 cm
  • Hoogte totaal van 47 tot 65 cm
  • Lengte: 51 cm
  • Afmetingen zitting: 40 x 33 cm
  • Gewicht: 2.5 kg

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl