Moretti douchestoel opvouwbaar – hygiene uitsparing

Van € 125,98 voor € 110,86

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

De opvouwbare douchestoel van Moretti is een handig hulpmiddel voor mensen die moeite hebben met staan onder de douche of in de badkamer. De stoel is speciaal ontworpen om ruimte te besparen in kleinere badkamers en douchecabines. Dankzij de opvouwbare functie kan de stoel gemakkelijk worden opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is. 
De zitting van de douchestoel is voorzien van een hygiënische uitsparing aan de voorzijde en afwateringsgaten om overtollig water af te voeren. Hierdoor blijft de stoel hygiënisch en droog. De anti-slip doppen aan de poten van de opvouwbare douchestoel zorgen ervoor dat de stoel niet wegglijdt tijdens het gebruik en voorkomen tevens beschadigingen aan de vloer. 
De Moretti douchestoel is zeer gemakkelijk in hoogte verstelbaar, met een hoogte die kan worden aangepast tussen 90 en 100 cm in stappen van 2,5 cm. De zitting kan ook in hoogte worden aangepast tussen 49 en 59 cm in stappen van 2,5 cm. De armleuningen hebben een hoogte van 19 cm, waardoor ze gemakkelijk te bereiken zijn voor extra ondersteuning tijdens het opstaan en gaan zitten. De maximale belasting van de stoel is 120 kg en het gewicht van de stoel is slechts 4 kg, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is. 
Bij Zorgthuiswinkel kunt u de opvouwbare douchestoel van Moretti bestellen en profiteren van gratis verzending.

  • De anti-slip doppen aan de poten van de opvouwbare douchestoel helpen voorkomen dat de douchestoel tijdens het gebruiken verschuift
  • De doppen helpen tevens voorkomen dat de douchestoel de vloer beschadigd
  • Afmetingen: lengte 52 cm, breedte 52 cm, hoogte 90-100 cm (verstelbaar om de 2,5 cm)
  • Afmeting zitting: lengte 40 cm, breedte 40 cm
  • Hoogte armleuning: 19 cm
  • In hoogte verstelbare zitting van 49 -59 cm (verstelbaar om de 2,5 cm)
  • Gewicht: 4 kg
  • Max. belasting: 120 kg
  • Kleur: Wit

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl