Moretti grijper 55 cm draaibare kop

Van € 15,51 voor € 13,65

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze grijper is speciaal ontworpen om u te ondersteunen bij het oppakken van voorwerpen die buiten uw bereik liggen of wanneer u niet in staat bent om deze met uw handen vast te pakken. 
De Moretti grijper heeft een lengte van 55 cm en is vervaardigd uit duurzaam geanodiseerd aluminium. Bovendien beschikt deze grijper over een draaibare kop met zuignappen, waardoor u voorwerpen eenvoudig kunt vastgrijpen en deze gemakkelijk kunt draaien in de gewenste positie. 
Graag willen wij u erop wijzen dat Zorgthuiswinkel de Moretti grijper gratis naar uw adres verzendt. U kunt het product gemakkelijk online bestellen vanuit uw eigen huis en het zal zonder extra kosten bij u worden afgeleverd. 

Deze grijper is zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met het vastpakken van voorwerpen of last hebben van verminderde handkracht. De Moretti grijper is een handige en praktische oplossing om uw dagelijkse activiteiten gemakkelijker te maken.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl