Moretti looprek voor kind met 2 wielen

Van € 76,02 voor € 66,90

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Met het oog op de mobiliteitsbehoeften van kinderen heeft Moretti een looprek ontworpen dat speciaal is ontworpen voor jonge gebruikers. Het looprek is voorzien van twee wielen, zodat het kind zich gemakkelijk kan verplaatsen zonder het risico te lopen om te vallen. Het is bovendien in hoogte verstelbaar, waardoor het kan worden aangepast aan de individuele behoeften van het kind. De verstelbare hoogte varieert van 41 cm tot 60 cm, terwijl de breedte aan de voorkant 55 cm en aan de achterkant 50 cm bedraagt. Het maximale gebruikersgewicht is 60 kg, wat dit looprek een duurzame en veilige optie maakt voor kinderen met mobiliteitsproblemen. 
Het looprek is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat het duurzaam en stevig maakt. Het is ook lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te dragen en op te bergen is. Bovendien biedt de inklapbare functie extra gemak en opslagruimte voor de gebruiker. 
Zorgthuiswinkel begrijpt de belangrijkheid van mobiliteit voor kinderen en biedt dit Moretti looprek voor kinderen met twee wielen aan. Daarnaast is het goed om te weten dat Zorgthuiswinkel het looprek gratis verstuurt, waardoor het voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is.

  • Instelbare hoogte van 41 cm tot 60 cm
  • Breedte voor 55 cm en achter 50 cm
  • maximale gebruikersgewicht 60 KG

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl