Moretti Memoryfoam zitring kussen ovaal

Van € 34,51 voor € 30,37

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Ben je het zat om tijdens het zitten constant pijn te hebben en ongemak te ervaren? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Het Moretti Memoryfoam zitring kussen is speciaal ontworpen om jouw zitervaring te verbeteren en de pijnklachten te verminderen. Dit kussen heeft een ovale vorm met een afmeting van 41 x 32 cm en is 8 cm dik, wat zorgt voor optimale ondersteuning van je gewicht en het verminderen van druk op je stuitje. 

Het Moretti Memoryfoam zitring kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een speciaal Memoryfoam design dat zich aanpast aan de vorm van je lichaam. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort tijdens het zitten, maar ook voor een verbeterde bloedcirculatie en een verminderde kans op pijnklachten en spanning in je lichaam. Dit maakt het kussen uitermate geschikt voor mensen met rug-, heup- en stuitbeenklachten. 

Bovendien is dit zitkussen gemakkelijk mee te nemen naar kantoor, thuis of tijdens het reizen. Het past in vrijwel elke stoel of autostoel en kan ook gebruikt worden op harde ondergronden zoals banken en vloeren. Het kussen is daarom perfect voor mensen die veel zitten tijdens hun werk of dagelijkse activiteiten.  Wil je ook genieten van meer comfort en minder pijnklachten tijdens het zitten? Bestel dan nu het Moretti Memoryfoam zitring kussen bij Zorgthuiswinkel, de verzending is bovendien gratis.

  • Ovaal zitkussen  41 x 32
    8 cm dik

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl