Moretti opvouwbaar looprek met 2 vaste wielen en 2 tips

Van € 70,02 voor € 61,62

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Dit hoogwaardige looprek is gemaakt van duurzaam aluminium en is voorzien van kunststof handgrepen voor een comfortabele grip tijdens het gebruik. 
Het looprek beschikt over twee bokwielen en twee rubberen antislippunten, wat zorgt voor optimale stabiliteit tijdens het lopen. Dankzij de handige opvouwfunctie, die te bedienen is met slechts één knop, is het looprek gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. 
Bovendien willen wij u graag laten weten dat wij bij Zorgthuiswinkel veel waarde hechten aan een uitstekende klantenservice. Ons team van experts staat altijd voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies en eventuele vragen te beantwoorden. 
Wij bieden ook gratis verzending aan voor alle bestellingen, inclusief dit opvouwbare looprek. Zo kunt u zonder extra kosten genieten van dit hoogwaardige product en genieten van de voordelen van Zorgthuiswinkel.

  • Opvouwbaar looprek van aluminium.
  • kunststoffen handgrepen.
  • 2 bokwielen en 2 rubberen antislippunten.
  • Met 1 knop opvouwbaar.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl