Moretti opvouwbaar looprek met 4 zwenkwielen

Van € 91,02 voor € 80,10

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Dit opvouwbare looprek is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is voorzien van anatomische knoppen, 4 wielen waarvan 2 zwenkwielen aan de voorkant en 2 vaste wielen met parkeerremmen bediend door hendels op het handvat. Dit zorgt voor een soepele en stabiele loopervaring. Bovendien is dit looprek elke 2,5 cm in hoogte verstelbaar van 85 tot 95 cm, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan uw persoonlijke behoeften. 
Naast de genoemde technische kenmerken heeft dit looprek een basis van 60 x 58,5 x 50 cm en is het licht van gewicht met slechts 2,5 kg. Het kan een maximaal gewicht dragen van 100 kg, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan gebruikers. 
Bij de zorgthuiswinkel bieden wij niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten aan, maar streven wij er ook naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Daarom willen wij u graag laten weten dat wij het Moretti opvouwbaar looprek met 4 zwenkwielen gratis bij u thuis kunnen bezorgen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over extra verzendkosten.

Technische kenmerken:

  • Basis: 60 x 58,5 x 50 cm
  • Hoogte: 85 – 95 cm (verstelbaar)
  • Verstelbaar per 2,5 cm
  • Gewicht: 2,5 Kg
  • Maximaal gewicht: 100 Kg

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl