Moretti opvouwbare rollator met 4 beweegbare wielen, gestoffeerde zitting en een rugleuning.

Van € 157,96 voor € 139,00

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Wij presenteren met trots de Moretti opvouwbare rollator, een uitstekend hulpmiddel om uw mobiliteit te verbeteren en uw dagelijkse activiteiten te vergemakkelijken. Deze rollator heeft niet alleen 4 beweegbare wielen van 20 cm, maar ook een stoffen zitting en een rugleuning, waardoor u comfortabel kunt rusten tijdens het lopen.

De voorste zwenkwielen van deze rollator zijn uitgerust met reflectoren om de zichtbaarheid en veiligheid te verbeteren. De achterste bokwielen zijn ook uitgerust met dubbele functieonderbrekingen om de gebruiker betere controle te geven over het remmen en tot stilstand brengen van de rollator. Bovendien zijn de handgrepen in hoogte verstelbaar en voorzien van reflectie, wat het gemakkelijker maakt om de rollator ‘s avonds of in slecht verlichte gebieden te gebruiken.

Een ander opmerkelijk kenmerk van deze rollator is de gemakkelijke opvouwbaarheid, wat handig is bij het opbergen en vervoeren van het product. Het gestoffeerde zitje en de rugleuning zorgen voor extra comfort tijdens langere wandelingen en rustmomenten.

Kortom, de Moretti opvouwbare rollator met 4 beweegbare wielen, stoffen zitting en rugleuning is een ideale keuze voor mensen die hun mobiliteit willen verbeteren en tegelijkertijd comfort willen ervaren tijdens het lopen. Het biedt de nodige ondersteuning en veiligheid die u nodig heeft om dagelijkse activiteiten uit te voeren en om te genieten van het buitenleven.

  • 4 wielen van 20 cm.
  • Voorste zwenkwielen uitgerust met reflectoren.
  • achterste bokwielen met dubbele functieonderbrekingen.
  • Handgrepen in hoogte verstelbaar en voorzien van reflectie.
  • Makkelijk opvouwbaar.
  • Zachte zitting en rugleuning.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl