Moretti opvouwbare rollator met 4 wielen en een stoffen zitje

Van € 142,96 voor € 125,80

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

We zijn verheugd om de Moretti opvouwbare rollator met 4 wielen en een stoffen zitje aan te bieden, een fantastisch hulpmiddel dat bijdraagt aan uw mobiliteit en comfort. Deze rollator is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en biedt een uitstekende balans tussen stevigheid en lichtgewicht ontwerp.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze rollator is het opvouwbare ontwerp, waardoor u het gemakkelijk kunt opbergen en meenemen op reis. Het bespaart u ook ruimte in huis wanneer u het niet gebruikt. Bovendien heeft de rollator 4 wielen die soepel bewegen en het eenvoudiger maken om zich te verplaatsen over verschillende oppervlakken.

Met het stoffen zitje kunt u onderweg pauzes nemen en even uitrusten. Het zitje biedt comfort en ondersteuning aan gebruikers tijdens het lopen en het biedt een handige rustplek voor langere afstanden. Bovendien is de rollator voorzien van handvatten die zorgen voor een stevige grip en de veiligheid van de gebruiker bevorderen.

Deze rollator is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel en betrouwbaar hulpmiddel om hun mobiliteit te verbeteren. Het is geschikt voor dagelijks gebruik en biedt praktische voordelen voor mensen die moeite hebben met lopen. Kortom, de Moretti opvouwbare rollator is een geweldige investering voor uw gezondheid en welzijn.

  • Aluminium rollator.
  • Opvouwbaar.
  • 4 wielen.
  • Stoffen zitje

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl