Moretti rollator met 4 wielen en een zitje

Van € 147,96 voor € 130,20

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Wij presenteren met veel plezier de Moretti rollator met 4 wielen en een zitje. Deze rollator biedt niet alleen uitstekende ondersteuning bij het lopen, maar biedt ook een comfortabel zitje om uit te rusten tijdens lange wandelingen.

Deze rollator is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat het licht van gewicht maakt en toch zeer duurzaam. De 4 wielen bieden stabiliteit en gemak bij het verplaatsen op verschillende ondergronden en bieden uitstekende grip en controle.

Het zitje is een handige toevoeging aan deze rollator. Het biedt een comfortabele rustplaats en stelt gebruikers in staat om langer en verder te lopen zonder vermoeidheid. Het zitje is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om stevigheid en comfort te bieden.

De handgrepen zijn ergonomisch ontworpen en bieden een comfortabele grip tijdens het lopen. Ze zijn ook in hoogte verstelbaar, waardoor de rollator gemakkelijk kan worden aangepast aan de lengte van de gebruiker. Bovendien is de rollator gemakkelijk op te vouwen voor transport en opslag.

Met de Moretti rollator met 4 wielen en een zitje kunt u genieten van meer mobiliteit en vrijheid om uw dagelijkse activiteiten uit te voeren. Het biedt comfort, stabiliteit en veiligheid, waardoor u vol vertrouwen kunt lopen. Het is de ideale metgezel voor ouderen en mensen met beperkte mobiliteit.

  • Aluminium rollator.
  • 4 wielen.
  • Rollator met zitje.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl