Moretti rompgordel rolstoel

Van € 40,47 voor € 35,61

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Graag stellen we u voor aan de Moretti rompgordel voor rolstoel, een product dat ontworpen is om het naar voren glijden te voorkomen en de omsluiting van de borstkas van patiënten in een rolstoel of comfortabele stoel te vergemakkelijken. Bijzonder comfortabel dankzij de gewatteerde stof waarmee hij vervaardigd is, biedt deze gordel extra veiligheid en stabiliteit aan mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel.

De verstelbare stroken met snelle bevestiging op X-vormige steun en vergrendelingsclips maken een snelle en correcte plaatsing van de gordel mogelijk op alle modellen rolstoelen, comfortabele stoelen of hoge stoelen. En in geval van nood kan de clip-sluiting eenvoudig worden ontgrendeld. Het product is daarom geschikt voor zowel zorgprofessionals als familieleden die zorgen voor een dierbare.

Bij Zorgthuiswinkel.nl bieden we deze Moretti rompgordel aan met gratis verzending. Bovendien heeft deze gordel een breedte van 30 cm (B) en is de hoogte van de gehele gordel 46 cm (A), met een hoogte van 38 cm (C) in het midden van de gordel. Zo kunt u erop vertrouwen dat u een veilig en comfortabel product van hoge kwaliteit krijgt.

  • X-steun voor de juiste positionering van de patiënt
  • Clip-sluiting voor een snelle ontgrendeling
  • In lengte verstelbare strips
  • Breedte 30 cm (B)
  • Hoogte gehele gordel 46 cm (A)
  • Hoogte midden gordel 38 m (C)

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl