Moretti stalen vierpoot wandelstok 226 KG max gebruikersgewicht

Van € 33,51 voor € 29,49

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze wandelstok is vervaardigd uit sterk en duurzaam staal, dat zorgt voor extra stabiliteit en ondersteuning tijdens het lopen. De stalen constructie maakt de wandelstok geschikt voor langdurig gebruik en biedt de gebruiker de nodige veiligheid en comfort. 
De Moretti stalen vierpoot wandelstok is voorzien van een verstelbare hoogte van 74 tot 97 cm, waardoor de wandelstok kan worden aangepast aan de persoonlijke behoeften van de gebruiker. Het ergonomische ontwerp van de stok zorgt voor een goede grip en extra comfort tijdens het lopen. De wandelstok heeft een stevige en brede basis, met een afmeting van A: 20,5 cm – B: 15,5 cm – C: 20,5 cm, die extra stabiliteit biedt en het risico op valpartijen vermindert.  Wij willen u er graag op wijzen dat de Moretti stalen vierpoot wandelstok verkrijgbaar is bij Zorgthuiswinkel en dat wij deze wandelstok gratis naar u kunnen verzenden.

Verstelbare hoogteH: 74 ÷ 97 cm
Max gebruikersgewicht226 kg

A: 20.5 cm – B: 15.5 cm – C: 20.5 cm

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl