Moretti toiletframe – in hoogte verstelbaar – demonteerbaar – aluminium

Van € 61,51 voor € 54,13

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Het frame is gemaakt van duurzaam aluminium en kan eenvoudig over elk toilet worden geplaatst. Het biedt armleuningen die u helpen om gemakkelijker op het toilet te gaan zitten en op te staan.  Bovendien is het frame in hoogte verstelbaar en demonteerbaar, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is. Het is uitgerust met rubberen uiteinden die zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid. De afmetingen van het toiletframe zijn 63 cm lengte, 49 cm breedte en de hoogte is verstelbaar tussen 60,5 – 70,6 cm. De verstelbare hoogte vanaf de vloer is 8,5 – 12,5 inch. 
Het Moretti toiletframe heeft een maximale belasting van 100 kg en weegt slechts 1,5 kg. Daarom is het ideaal voor mensen die behoefte hebben aan ondersteuning bij het toiletgebruik, maar toch een licht en eenvoudig te verplaatsen frame willen hebben. 
Als u geïnteresseerd bent in het kopen van het Moretti toiletframe, bieden wij het aan voor een redelijke prijs en zullen wij het gratis naar uw adres verzenden.

  • Afmetingen: lengte 63 cm, breedte 49 cm, hoogte 60,5 – 70,6 cm
  • Verstelbare hoogte vanaf de vloer 8,5 – 12,5 inch
  • Maximale belasting 100 kg

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl