Moretti toiletframe – universeel – hoogte verstelbaar

Van € 75,98 voor € 66,86

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Dit toiletframe is in hoogte en breedte verstelbaar en past op vrijwel alle toiletten. De kleur van het frame is wit met grijze en zwarte details. 
Dit universele toiletframe is zeer gemakkelijk in elkaar te zetten. Het heeft rubberen doppen onder de poten die zorgen voor stabiliteit en voorkomen dat het frame wegglijdt. Het frame is voorzien van armleuningen die extra ondersteuning bieden bij het opstaan. Bovendien is het frame licht van gewicht (3 kg) en heeft het een maximaal draagvermogen van 100 kg. 
De afmetingen van het toiletframe zijn als volgt: de breedte is verstelbaar van 61 tot 69 cm, de diepte is 43 cm en de hoogte is verstelbaar van 66 tot 76 cm. Het frame is dus geschikt voor mensen van verschillende lengtes en maten. 
Bij Zorgthuiswinkel begrijpen we dat het belangrijk is om uw hulpmiddelen snel en gemakkelijk in huis te hebben. Daarom bieden wij u aan om het Moretti toiletframe gratis te versturen.

  • In hoogte verstelbaar
  • In breedte verstelbaar
  • Rubberen doppen onder de poten
  • Afmetingen: breedte 61-69 cm, diepte 43 cm, hoogte 66-76 cm
  • Gewicht 3 kg
  • Maximaal draagvermogen 100 kg

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl