Moretti transfer bad bank

Van € 96,02 voor € 84,50

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Op zoek naar een praktische badbank om veilig en comfortabel te douchen of badderen ? Dan ben je bij Zorgthuiswinkel aan het juiste adres! Wij bieden namelijk de handige Moretti transfer badbank aan die gemaakt is van geanodiseerd aluminium en in hoogte verstelbaar is. Hierdoor is hij gemakkelijk aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Bovendien zorgen de antislip uiteinden voor extra veiligheid tijdens het gebruik.

De badbank is voorzien van een zitting en rugleuning in HDPE wat zorgt voor een comfortabele zit. De afmetingen van de badbank zijn 80 cm lang, 61 cm breed en de hoogte is verstelbaar van 83 tot 93 cm. De afmetingen van de zitting zijn 68 cm lang, 41 cm breed en de hoogte is verstelbaar van 45.5 tot 56.3 cm. Hierdoor is de badbank geschikt voor zowel grote als kleine badkamers. Bovendien is de badbank eenvoudig te monteren zonder gereedschap en weegt slechts 4,4 kg.

De transfer badbank kan een maximaal gewicht van 150 kg dragen. Dat betekent dat je zonder zorgen veilig en comfortabel kunt zitten tijdens het douchen of badderen. Het beste van alles is dat Zorgthuiswinkel deze handige badbank gratis bij jou thuis bezorgt! Zo hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten voor verzending en kun je direct gebruik maken van jouw nieuwe badbank.

  • Geanodiseerd aluminium
  • In hoogte verstelbaar
  • Antislip uiteinden
  • Montage zonder gereedschap
  • Zitting en rugleuning in HDPE
  • Afmetingen: lengte 80 cm, breedte 61 cm, hoogte 83 – 93 cm
  • Afmetingen zitting: lengte 68 cm, breedte 41 cm, hoogte 45.5 – 56.3 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 150 kg
  • Gewicht 4.4 kg

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl